Enhörning, Gosedjur - Ljusrosa Mjukisdjur lpcnkb1734-Leksaker

Enhörning, Mjukisdjur   Gosedjur - Ljusrosa

Resa till Kina? I grupp eller på egen hand? Vi har Lydia Personalized Book with Name Journal Notebook Diary 105 Lined Pages 8 1 2 X 11 - svart River Art - böcker (9781979255479) Bokhandel för alla intressen! När vi skapar resor är vår kunskap om Kina och erfarenhet de viktigaste verktygen.Gute Nacht Gorilla - Peggy Rathmann - böcker (9783895651779) Bokhandel Varje resa är ett hantverk.

Vi sätter resenären i centrum. Du får uppleva både sevärdheter och vardagsliv, stad och landsbygd, tradition och samtid, natur och kultur. The Jolly Postman or Other People's Letters - Allan Ahlberg - böcker (9780670886241) BokhandelEtt brokigt, spännande Kina sett ur olika perspektiv.

På vår hemsida finns mycket information om Kina. Titta runt och inspireras av rundresornas program, Kan du vissla Johanna - Ulf Stark - böcker (9789187027154) Bokhandel, tips och tankar från våra resenärer och Historien om den lille mannen - Barbro Lindgren - böcker (9788253035192) Bokhandel, innan du bestämmer dig för hur din kinaresa ska se ut. Läs mer om varför du ska anlita researrangören Kinalotsen när du reser till Kina.Herra Hakkarainen eksyy historiaan - Mauri Kunnas - böcker (9789511341680) Bokhandel

Missa inte vårt gratis The Perfect Sword - Scott Goto - pocket (9781570916984) Bokhandel med artiklar, erbjudanden och tips.

Vi har sammanfattat tips och råd i en skrift som är gratis att läsa och ladda ner. Läs eller ladda ner Rachel and Sammy Visit the Prairie - Jannifer Powelson - böcker (9781940834108) Bokhandel.

Produktnummer: 17092723

Hitta en ny magisk kompis att leka med i form av en söt enhörning i mjuk plysch. Enhörningen har en man och svans i regnbågens färger samt vingar och horn i magiskt glittrande mönster. Gosedjuret är cirka 26 cm hög och 20 cm bred. Med sugpropp kan man enkelt fästa enhörningen på t.ex. ett fönster.

- Enhörningen finns i flera olika glada färger
- Med sugpropp på huvudet kan enhörningen enkelt hängas upp
- Gosedjuret är stabilt och kan stå upp själv

Specifikationer:
Motiv: Enhörning
Färg: Ljusrosa
Material: Polyester
Rek. ålder: 3+

Förpackningen Innehåller:
1x Enhörning Mjukisdjur

Albin tänker om - Frida Lindgren Karlsson - böcker (9789189610644) Bokhandel

Enhörning, Gosedjur - Ljusrosa Mjukisdjur lpcnkb1734-Leksaker

Följ med på ett svindlande äventyr med tåg, buss och helikopter från Peking, genom Tibet, över Himalaya, till Nepals djungler. Omfattande program där nästan allt under resans gång ingår i priset.

Resan utgår från Peking, där vi besöker några av stadens fantastiska kulturskatter.

Härifrån reser vi på världens högst belägna järnväg via Xining till Tibet.Mr. Circle Man - Cynthia Grenyion - böcker (9781628575866) Bokhandel

Vi utforskar hjärtat av Tibet i det mytomspunna Lhasa, 3 660 meter över havet. Här finns bland annat Potalapalatset och Jokhangtemplet där vi möter munkar klädda i mörkröda rockar och pilgrimer med turkoser i sina långa svarta hår.

Vidare går vårt äventyr via vidsträckta slätter med betande jakar och getter, sagolika turkosa sjöar, urgamla tempel och snötäckta berg till Everest Base Camp, där vi sover en natt i ett kloster i en närbelägen by.

Vi korsar sedan den nepalesiska gränsen, där våra helikoptrar väntar för att ta oss till en annan värld med grönska, etnisk mångfald och djungel.Creature Teacher - Becky Robbins - böcker (9781786123558) Bokhandel Vi besöker hinduiska tempelområden i Katmandu, campar vid floden och utforskar Nepals djungel i Chitwans nationalpark.