PotteryJo Daisy Djup 21 cm Sienna Gul tallrikar & skålar - Tallrik lbxwmv1655-Hem & Inredning

Decoupagepapper 1 ark 40 x 60cm Röda Blommor Decopatch
section-padding screenr-section section-padding-empty">

PotteryJo Daisy Djup 21 cm Sienna Gul tallrikar & skålar - Tallrik lbxwmv1655-Hem & Inredning

Bakom företaget står Patrick Persson, som har arbetat som frilansande pressfotograf sedan 1982. Specialitet är räddnings- och kriminalreportage, främst från Skåne och Danmark.Målarväska travel set Shimmer & Shine - pyssel

Du har kanske sett Patricks bilder i TV:s nyhetssändningar, kvällstidningarna eller dagspressen? Denna webbplats vänder sig i första hand till medieföretag och fackpress, men självklart är privatpersoner också välkomna. Manillamärken stl. 5x10 cm 300 g svart glitter 15st. Vivi Gade DesignI dag omfattar bildarkivet ca 350 000 bilder från reportage, sport, olyckor, bränder och andra större nyhetshändelser.

Ansvarig utgivare är Patrick Persson.